Jolét, gazdagodás

2009. 06. 12. - rudolfherceg

Kilencedeket beszedve látom, nem mindenki adott bele megtermeléséből, de azt hiszem, biztosan nem voltak mind otthon. Sebaja, következő hónapokban majd adnak bele ők is. Szépen megszokják, és rá fognak ébredezni, hogy a halomi hercegségnek adott kicsi termelésadó jobb lesz nekik, mint most a sok adóféleség, amit Magyar Államnak fizetik. Tivadar mondja, az jócskán többre jön ki, mint az én kilencedszedésem része.

Álmomat, az adóparadisot megcsinálom népem számára. Boldogság lesz minden Herceghalmi házban, jólét és gazdagodás. Amit kifundaltam, megcselekszem, esküszöm arra.

 

riport

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rudolfherceg.blog.hu/api/trackback/id/tr701153057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nanette (törölt) 2009.06.12. 12:14:07

Nem áll jól a borosta. :)))

Madge 2009.06.12. 15:37:08

Bemásolok ide pár mondatott az atv.hu oldaláról.
" Az atv.hu megkereste a herceghalmi polgármesteri hivatalt, mi a véleményük erről a vicc-szagú dologról. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kérdéseinkkel forduljunk a Talentis csoporthoz, merthogy ők találták ki az egészet, ez csak egy reklámfogás. A Talentis csoport projektvezetője nem kívánt az atv.hu-nak nyilatkozni, mondván még nem jött el az ideje, hogy lerántsák a leplet a titokzatos hercegről. Vagy inkább arról, mi is a célja ezzel az egésszel a csoportnak. "
Hát igen, sajnos nem minden arany ami fénylik.
Viszont reménykedni azért még lehet és a mi Rudink hatalomra tör.
Én továbbra is töretlenűl híszek jövőbeni Urunknak és parancsolónknak.
Hajrá Rudi, hajrá Rudi, Te vagy a tuti.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xeniah 2009.06.12. 17:58:26

Oké Rudi, de akkor töröld el a szeretettkormányunkáltalránktukmált (és ránktukmálandó) többi adóféleséget!!!

Nanette (törölt) 2009.06.13. 11:39:48

@Madge: Úgy tűnik, a "médiákok" előbb-utób mégis foglalkozni fognak vele. Viszont az tény, hogy akik csinálják, figyelnek a hozzászólásokra, mert látnivalóan alakul a blog, ahogy jönnek az olvasói visszajelzések. :)))
Szóval lehet mondani, hogy butaság az egész, vagy hogy hülyének néznek másokat, pedig ennél sokkal nagyobb "hülyének nézéseket" beveszünk a médiának... Szóval én is csak drukkolok Rudinak! :))))
süti beállítások módosítása