Nem sikerül első éjszaka joga

2009. 06. 13. - rudolfherceg

A bejegyzés trackback címe:

https://rudolfherceg.blog.hu/api/trackback/id/tr171153065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nanette (törölt) 2009.06.13. 11:26:42

Hehhehhhe
Szegény Rudi... :))))

Nanette (törölt) 2009.06.13. 11:36:43

Azér' elég határozott fellépésű vőlegényt fogott ki mindjárt elsőre. :))) Kíváncsi lennék, hogy most hol lakozik Rudi, merthogy ugye "kastéja hején iskola vanik". Szóval vajon hova vinné első éjszakázni a hölgyeket?

Madge 2009.06.13. 12:51:17

Aki látja ezt a felvételt, az azt gondolhatja, hogy a Herceghalomiak barbár népek, akik erőszakkal oldanak meg mindent.
A Herceghalomiak nem erőszakos emberek, sőt nagyon is kedves és vendégszeretőek.
Na de azért érthető a vőlegény indulatos viselkedése, hiszen Ő akar élni az első éjszaka jogával, ha már az esküvőig várt.
Igen-igen hiszen itt vidéken még számít a hagyomány, hogy a lányok szűzen menjenek férjhez.
Az esküvőre Én is hivatalos voltam és biztosan állíthatom igazi vidéki lakodalom volt.
Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere és mindenki annyit evett- ivott amennyi csak belefért.
Persze csak akkor, ha vitt is magával enni és inni valót. A vőlegény meg úgy felöntött a garatra, hogy egy idő után úgy állt a lábain, mint a kiscsikó.
Jaj, nagyon szép volt ez az esküvő, sosem felejtem el, amíg élek.
Viszont a mi Rudi hercegünk most hoppon maradt és ezt a kedves leányzót nem sikerült a személyes adottságaival levenni a lábáról.
Szegény Tivadart meg majdnem megüti a guta, mert az urának és parancsolójának nem sikerült egy jó éjszakát összehoznia.
Ez az igazi hűség, még attól sem riadt vissza, hogy a kocsi elé álljon és azt a puszta testével tartoztassa fel.
Micsoda hűség, már-már félreérthető ez az odaadás a gazdája iránt.
Na de láttam én már fehér hollót a havas tájon.

Toxicus 2009.06.14. 16:26:40

Ha ez egy megrendezett jelenet, akkor gratulálok a szereplőknek, igen hitelesre sikerült. :)

Ha viszont tényleges eseményeket látunk, akkor bizony ezek szánni való suttyók mind. Nyilván szükségeltetik egy minimális intelligencia-kvóta ahhoz, hogy az embernek legyen humorérzéke. Ezek viszont láthatóan bornírt, fafejű parasztok, akik hiába pattognak ki Audikból, attól még olyanok mint régen.

Nanette (törölt) 2009.06.15. 11:20:51

Hm, azért azt megértem, hogy -ha nem megrendezett a jelenet- némileg bosszantó, ha az ember esküvőjébe így beletolakodnak. Nyilván mindenki azt szeretné, ha ez az őnapja lenne, és nyilván kissé alapból izgatott/ideges lehetett a vőlegény. Egyetlen video alapján nem kéne elítélni.
"Ezek viszont láthatóan bornírt, fafejű parasztok, akik hiába pattognak ki Audikból, attól még olyanok mint régen. " - de szeretem, mikor a parasztokat (értsd: földművelő, mezőgazdasággal foglalkozó személy) ilyen remekül lenézik. Talán Toxicus minden őse nemesi famíliából való (kérdés, mit szól majd ehhez Rudi :)))) de ők is azt ették, amit a régi fafejű paraszt eléjük rakott. Amúgy kevés diplomás ember tud annyi mindent ma az életről, a természetről, a hagyományokról és az iparművészetről, mint egy egy ilyen paraszt. Lécci nem mossuk össze a ma élő esetleg primitív(en viselkedő) embert a paraszttal. Teljesen más.

Max 2009.06.15. 19:44:19

Nem tartom magam illetlen vagy erőszakos embernek, de kedves Rudi, levágtam volna olyat neked, hogy két hétig kezétcsókolomot köszönsz még papnak is.
Templomi esküvő, egyszer az életben, örül a két fél akik összekötötték az életüket és akkor jössz te az ostoba, faragatlan viselkedéseddel és kiráncigálod az ifjú feleséget, hogy elviszed meghágni? Kérdem én, normális vagy Rudolfom? Kár volt a szanatóriumot bezártni.

Phoenicis 2009.06.16. 09:41:33

Szegény, szegény rudikirály... Bár tény hogy baromi nagy pofátlanság volt amit csináltál, még ha 99% hogy megrendezett jelenet...

Barracuda 2009.06.16. 11:14:35

Hát, szerintem ez megrendezett, legalábbis a vonulás kifelé a templomból marha tempós volt, a násznép sehol. A vőlegényre büszke vagyok, Tivadart sajnálom, hogy ennyi hülyeséget kell megcsináljon Rudikának, vagy ő maga is zizzent kicsit?

Barracuda 2009.06.16. 11:15:25

Még annyit, hogy kár, hogy a nett Rudi így akar egy kis ungabungához jutni....inkább keresne egy hercegkisasszonyt magának??? Mi van a falu szépe megbabonázott hölggyel???

Fönix 2009.06.17. 03:09:52

Szegény Rudikám... bocsánat Őméltósága... elfelejtette, hogy a pénz nem boldogít (de jó, ha van :)

antho 2009.06.17. 13:19:11

Nem ártott volna a forgatókönyv megírása előtt átolvasni a történelemkönyveket. Magyarországon soha az életben nem volt első éjszaka joga. És Európában sem.
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=11242
Hiába, a kreatívok nem jártak töri szakra.

estebano 2009.06.19. 00:39:39

Hm.. Hm.. Az első éjszaka jóga, legalábbis néhány forrás szerint mással is együtt járt:
Nem kellett kiugorni a kocsi elé! A násznép, de legalább a vőlegény kísérte az arát a kastéjba.
Persze nem is volt autó, de volt első gyermeket illető keresztapaság, meg sok minden más is: néhány dolgot a nagypapi nem mesélt el rendesen!

Hogy hol lehet élni az első vagy sokadik éjszaka jógával halomon?
Hát az éppen most megnyílt ***** csillagos wellness hotelben! Nem kell hozzá a kastéj, elég jó lehet ez is.

Please: ez nem az ara erkölcseiről szól!
Nem mellesleg: igen sok boldogságot Nekik, ha megkésve is!

estebano 2009.06.19. 00:43:24

Madge!
Ez a hack annyit már elért nálam, hogy a hétvégén esedékes fotó túrámat Herceghalomra tervezem, klasszak lehettek, ha a hozzászólásaidból indulok ki!
süti beállítások módosítása